بر اساس آخرین آمار از وضعیت سدهای کشور از ابتدای سال آبی تا یکم آبانماه میانگین حجم آب موجود در مخازن ۴۵ درصد بوده و میزان بارشها نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد افزایش یافته است...
میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا پنجم آبانماه معادل ۱.۳۹میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۱.۵۱میلیارد مترمکعب بوده ۸درصد کاهش داشته است. همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل با ۸درصد کاهش مواجه بوده است. حجم آب موجود مخازن اکنون ۲۳.۰۹میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۲۰.۵۴میلیارد متر مکعب بوده ۱۲درصد افزایش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۴۵درصد است.
وضعیت سدهای مهم (شرب - کشاورزی) بیانگر این است که در ۲۲سد درصد پرشدگی بیش از ۵۰درصد است به طوری که سد زنجیره کارون ۶۲ درصد، سد جره ۵۹درصد، و سد مارون استان خوزستان ۶۰درصد، سد جگین استان هرمزگان ۹۳و سد گلپایگان کوچری ۵۳درصد پر هستند. سد بیجار استان گیلان ۷۲درصد و سد آزاد استان کردستان ۵۸درصد، سد سیمره ۵۳درصد سد ایلام ۸۵درصد پر هستند. همچنین در استان کرمانشاه نیز سد داریان ۵۴درصد و در استان سیستان و بلوچستان سد پیشین ۹۰درصد و سد ریزدان ۷۹درصد و سد خیرآباد ۸۷درصد و سد ماشکید اولیا ۹۰درصد پر هستند.
به گزارش ایسنا، همچنین ارتفاع کل ریزشهای جوی کشور معادل ۱۲.۹میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دورههای مشابه درازمدت (۹.۲میلیمتر) ۴۰درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۹.۲میلیمتر) ۴۰درصد افزایش را نشان میدهد.